BBQ Recepten
Vind de lekkerste recepten
-
Satésaus gemaakt van pindakaas
Heerlijke zelfgemaakte satésaus met natuurlijk Calvé pindakaas. Maak hem eenvoudig met iets meer pit door er aan het einde Sambal Oelek aan toe te voegen. Erg lekker met rijst en kip.
-
BBQ spiesjes van varkenshaas
Varkenshaas bakken kan ik heel goed op de BBQ. Met deze barbecue spiesjes bereid je gemarineerde varkenshaas in een handomdraai! Met een lekkere steak saus.
-
Hamburger op de BBQ
Zelf hamburgers maken voor op je BBQ is makkelijker dan je denkt! Marineer je burgers met BBQ saus voor een echt Amerikaanse burger.
-
Gemarineerde kip op de BBQ
Maak een lekkere marinade voor je kip en grill ze op je BBQ. Zo krijg de echte Amerikaanse barbecue kippenpoten!
-
Argentijnse steak
Voor een echt Argentijnse barbecue haal je goede Argentijnse steaks in huis. Met dit recept leer je eenvoudig en snel hoe je de beste marinade maakt en je de steaks perfect op smaak brengt.
-
Mini-tournedos met rozemarijn en Barbecue saus
Heerlijke mini tournedos met rozemarijn en Calvé Barbecue saus. Voor nog meer verrukkelijke gourmetrecepten dan deze haasbiefstuk moet je bij Calvé zijn. Kijk op deze site voor nog meer gourmetrecepten.
-
BBQ-drumsticks met sinaasappelsaus
Heerlijke drumsticks met sinaasappelsaus voor op de barbecue. Pak lekker uit op een barbecue. Altijd een succes door gebruik van aluminiumfolie en Calvé Barbecue en Calvé Mayonaise.
-
Zalmfilet met cajunkruiden
Heerlijk zalmfilet, gekruid met Cajunkruiden. Maak dit heerlijke gerecht eenvoudig zelf. Een echte smaakmaker bij de barbecue. Zalm smaakt extra lekker met een aardappelsalade.
-
Shaslicks van de barbecue
Shaslicks met groenten en Calvé knoflooksaus.
-
Stevige vispakketjes
Heerlijke vispakketjes voor op de barbecue. Hierdoor worden alle smaken van koolvisfilets, rozemarijn en knoflook bewaard en is de vis ook nog eens heerlijk mals en sappig. Dit gerecht maak je pas echt helemaal af met Calvé Mosterd saus.
-
Broodje hamburger met barbecuesaus
Een broodje met zelfgemaakte hamburger en met smaak en stijl. Midden van de hamburger verwijderd en opgevuld met barbecuesaus. Niet alleen stijlvol, maar ook functioneel; minder saus aan je handen.
-
Pittige spareribs
Heerlijke sappige, malse pittige spareribs maak je eenvoudig zelf. Laat de spareribs een nacht marineren, zo heb je de allerlekkerste spareribs. Heerlijk voor op de barbecue.