Garnalenspiesjes

De lekkerste garnalenspiesjes van reuzengarnalen. Zelf marineren en daarna zelf grillen op de barbecue. Serveer de garnalenspies met een heerlijke Whisky Cocktailsaus, uiteraard die van Calvé. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    5 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 20 rauwe gepelde gamba's
  • 4 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode peper
  • 2 el Calvé Whisky Cocktail Saus
  • extra nodig: 4 spiezen

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 191.12 kcal
Vet 16.46 g
Onverzadigd vet 2.35 g
Suikers 1.8 g
Vezels 0.57 g
Natrium 317.31 mg

Bereidingswijze

  1. Snijd de peper in de lengte door, verwijder eventueel de zaadjes (minder heet) en snijd de rode peper fijn.

  2. Schep de gamba’s in een schaal om met de olijfolie, de uitgeperste knoflook en de rode peper en laat ze in de koelkast een half uurtje marineren.

  3. Rijg de gamba's aan de spiezen en bak ze op de barbecue in 5 minuten gaar. Serveer ze met de Calvé Whisky Cocktailsaus.