JPEG - Chicken final.tiff

Het beter leven keurmerk

Sinds begin 2024 mag de Échte Mayonaise van Calvé met trots het 3 sterren beter leven kenmerk op de verpakking zetten. Als een van de weinige in zijn categorie zet calvé zich maximaal in voor de levensomstadigheden van de kippen die de eieren leveren voor de mayonaise van Calvé. Graag leggen we je op deze pagina uit wat deze 3 sterren precies betekenen en waarom dit een extra motivatie is om te kiezen voor mayonaise van Calvé!

Wat is het Beter leven keurmerk?

Het Beter Leven keurmerk is een initiatief van de dierenbescherming. Het keurmerk maakt het  inzichtelijk hoe goed er voor het dier achter je product gezorgd is. Door één, twee, of drie sterren aan een product toe te kennen, krijg jij als consument een kijkje achter de schermen en kun je een weloverwogen keuze maken bij het kopen van jouw dierlijke producten.

Wat betekenen drie sterren?

Hoe meer sterren, hoe diervriendelijker de productie. Zo simpel is het. Producten ‘zonder ster’ geven je als consument niet of nauwelijks inzicht in dierenwelzijn. Hieronder zie je precies wat de voorwaarde zijn voor 3 sterren!

 

JPEG - Beter leven 3.tiff

Wat betekent dit voor jou?

Inmiddels weet je precies wat het betekent als een product 3 sterren heeft van het Beter Leven keurmerk, maar wat bekent dit voor jou? Met dezelfde volle en smeuige smaak die je van de Échte Mayonaise gewend bent is het product nu nóg duurzamer! Door de drie sterren alle  andere duurzame ambities van Calvé is de Échte Mayonaise een verantwoorde keuze!