Cadeaushop

 

Cadeau voor hem, cadeau voor haar?

Geef een gepersonaliseerd pindakaascadeau!

In de gehele WK-maand – die begint op 7 juni – kun je persoonlijke Calvé Pindakaaspotten van de WK-basisspeelsters uit het Nederlands elftal verzamelen. Naast het compleet maken van jouw volledige team, kun je ook jezelf op een pot Calvé Pindakaas zetten! Nieuwsgierig hoe dat eruit ziet? Bestel jouw gepersonaliseerde pot hier.

Wij begrijpen dat jouw pindakaasliefhebbende vader, zus of vriend misschien ook wel een eigen pot heeft verdiend. Zet dan een naam naar keuze op een pot Calvé Pindakaas, maak duidelijk van wie de pot is en laat ‘m verpakken in een feestelijke giftbox. Een mooi cadeau én, ook niet onbelangrijk, met ieder een eigen pot hoeft lekker niemand meer rekening te houden met andere eters. Dus eh, ben jij team scheppen, smeren of graven? 

 

Kies jouw pindakaas cadeau

Gepersonaliseerde pot Calvé pindakaas

Geef jij ‘m weg of hou je ‘m zelf? En hoeveel pindakaas kun jij aan? Zet jouw eigen naam of die van je vader, zus of vriend op een pot, en beken kleur! 

Calvé pindakaas WK 350 gram pot

De allersmeuïgste pindakaas om weg te geven of om helemaal voor jezelf te houden – in een pot van 350 gram voor de bescheiden liefhebbers.

Bestel hier!

 

Calvé pindakaas WK 1000 gram pot

De allersmeuïgste pindakaas om weg te geven of om helemaal voor jezelf te houden – in een pot van 1000 gram voor de doorgewinterde pindakaaseters.

Bestel hier!

 

Hoe het werkt

Zo werkt het personaliseren van een pot Calvé pindakaas

Het ontwerpen van je eigen pot Calvé pindakaas is bijna net zo eenvoudig als het opeten ervan. Je ontwerpt een gepersonaliseerd cadeau namelijk in 5 simpele stappen. 

 

Stap voor stap

1. Kies de pot pindakaas met eventuele giftbox die je wilt bestellen.

2. Selecteer de gewenste potgrootte.

3. Personaliseer jouw cadeau met een naam naar keuze.

4. Vul je eigen gegevens in én die van een eventuele ontvanger.

5. Even betalen en je pot Calvé pindakaas wordt op de door jou gekozen bezorgdatum geleverd!