Zalmfilet met cajunkruiden

Heerlijk zalmfilet, gekruid met Cajunkruiden. Maak dit heerlijke gerecht eenvoudig zelf. Een echte smaakmaker bij de barbecue. Zalm smaakt extra lekker met een aardappelsalade. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    15 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 600 g zalmfilets (4 stuks à 150 g)
  • 3 el cajunkruiden
  • 2 el olijfolie
  • extra: 4 vellen aluminiumfolie

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 265.15 kcal
Vet 13.78 g
Onverzadigd vet 2.29 g
Suikers 0.31 g
Vezels 1.03 g
Natrium 666.0 mg

Bereidingswijze

  1. Smeer de zalmfilets in met cajunkruiden en laat dit 30 minuten intrekken in de koelkast.

  2. Vet de stukken aluminiumfolie in met olijfolie. Leg de zalmfilets erop en vouw de folie goed dicht. Plaats de zalmpakketjes op een middelmatig hete barbecue en bak de vis in 10 - 15 minuten gaar.