Hamburger op de BBQ

Zelf hamburgers maken voor op je BBQ is makkelijker dan je denkt! Marineer je burgers met BBQ saus voor een echt Amerikaanse burger. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    15 Minutes

  • Eetmoment

    10 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 400 g gehakt
  • 0,5 tl zout (optioneel)
  • 0,25 tl peper
  • 1 kleine gesnipperde ui
  • 15 g paneermeel
  • 100 ml Calvé Barbeque Saus
  • 2 tomaten
  • 3 augurken, gesneden
  • 1 rode ui gesnipperd
  • 1 kleine romaine sla
  • 4 hamburgerbroodjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 443.75 kcal
Vet 19.23 g
Onverzadigd vet 7.61 g
Suikers 13.09 g
Vezels 5.82 g
Natrium 1204.4 mg

Bereidingswijze

  1. Mix het vlees met de ui, zout, peper en 40 ml Calvé Barbecue saus. Voeg het paneermeel toe en meng goed, vorm van het mengsel 4 hamburgers.

  2. Bak de hamburgers op deBBQ of grill voor ongeveer 10 minuten.

  3. Verwarm de gesneden broodjes op de BBQ of grill. Verdeel de plakjes tomaat, augurk, ui en sla over de broodjes. Leg de hamburgers> hierop en serveer met de rest van de Calvé Barbecue saus.