Porties
18 servings
Bereidingstijd
5 Minutes
Eetmoment
20 Minutes
chill Time
10
Verwarm de oven voor tot 160 °C. Meng het gedroogde fruit met de noten, 35 g van de pompoenpitten, de havermout, het kaneelpoeder en de eieren in een kom door elkaar.
Smelt de kokosolie met de honing in een steelpan op een laag vuur. Neem de pan van het vuur en roer met en garde de pindakaas erdoor. Schep het goed om met het havermoutmengsel. Doe het over in de met bakpapier beklede vorm, strijk het met de bolle kant van een lepel uit en druk het goed aan.
Bak de koek in ± 20 minuten lichtbruin. Neem de vorm uit de oven en laat de koek in de vorm op een taartrooster afkoelen. Neem de koek met het bakpapier uit de vorm en snijd hem in 18 repen. Schuif de stukjes iets uit elkaar.
Smelt de chocolade au bain-marie en doe het over in het plastic zakje. Knip een klein puntje van het zakje en beweeg het al knijpend zigzag over de havermoutrepen zodat er dunne chocoladelijntje ontstaan.
Strooi de achtergehouden pompoenpitten en de pinda’s erover en laat de chocolade drogen.