Kruidige groene dressing

Zelf kruidige vissaus maken

Deze frisse kruidige vissaus is erg lekker bij gegrilde vis. Deze dressing maak je op basis van Calvé Mayonaise, zure room, bosuitjes en peterselie. Een traktatie voor de mond en een feest voor het oog. 

  • Porties

    8 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    5 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 150 ml Calvé Mayonaise
  • 50 ml zure room
  • 2 bosuien
  • 2 el verse witte platte peterselie
  • 1 el witte wijnazijn
  • 2 el kappertjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 148.47 kcal
Vet 15.92 g
Onverzadigd vet 2.02 g
Suikers 0.88 g
Vezels 0.21 g
Natrium 143.24 mg

Bereidingswijze

  1. Snijd de bosuitjes in ringetjes en hak de peterselie fijn. Roer alle ingrediënten tot een gladde saus en breng de kruidige vissaus op smaak met peper en eventueel wat zout.