Deze frisse kruidige vissaus is erg lekker bij gegrilde vis. Deze dressing maak je op basis van Calvé Mayonaise, zure room, bosuitjes en peterselie. Een traktatie voor de mond en een feest voor het oog.
Porties
8 servings
Bereidingstijd
5 Minutes
Eetmoment
5 Minutes
Ingrediënten
150 ml Calvé Mayonaise
50 ml zure room
2 bosuien
2 el verse witte platte peterselie
1 el witte wijnazijn
2 el kappertjes
Amount per Serving
Title
Amount per Serving
Eiwit
148.47 kcal
Vet
15.92 g
Onverzadigd vet
2.02 g
Suikers
0.88 g
Vezels
0.21 g
Natrium
143.24 mg
Bereidingswijze
Snijd de bosuitjes in ringetjes en hak de peterselie fijn. Roer alle ingrediënten tot een gladde saus en breng de kruidige vissaus op smaak met peper en eventueel wat zout.