Caesar Dressing

Zelf Caesar Dressing maken

Maak eenvoudig zelf de lekkerste Caesar dressing. Erg lekker bij een simpele salade. Dien deze overheerlijke dressing op in een karaf en laat de gasten het zelf schenken. Ook erg lekker bij een barbecue. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    5 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 200 g Calvé Licht & Romig
  • 30 g geraspte parmezaanse kaas
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tl worcestershire saus

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 172.12 kcal
Vet 15.45 g
Onverzadigd vet 2.29 g
Suikers 2.83 g
Vezels 0.19 g
Natrium 437.15 mg

Bereidingswijze

  1. Doe de Calvé Licht & Romig mayonaise in een hoge kom en voeg 100 ml water, de Parmezaanse kaas, uitgeperst teentje knoflook en de worcestersaus toe. Mix het met een staafmixer tot een gladde saus.

  2. Doe de caesar dressing in een mooi karafje en serveer bij een salade.