Blauwekaasdressing

Zelf Blauwe kaas dressing maken

Heerlijke dressing van Blauwe kaas. De blauwschimmelkaas is helaas niet zo bekend in Nederland. In veel landen om ons heen wordt hij geproduceerd. Bekende namen zijn: Roquefort, Blue d'Auvergne, Danish Blue, Danablu, Gorgonzola, Blue de Hollande, Grevenbroeker en Stilton. 

  • Porties

    8 servings

  • Bereidingstijd

    0 Minute

  • Eetmoment

    5 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 300 ml Calvé Mayonaise
  • 150 g blauwe kaas
  • 2 el witte wijnazijn

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 334.27 kcal
Vet 34.83 g
Onverzadigd vet 6.01 g
Suikers 1.27 g
Vezels 0.02 g
Natrium 366.67 mg

Bereidingswijze

  1. Pureer de Calvé Mayonaise, blauwe kaas en witte wijnazijn met een keukenmachine of een hakmolen tot een gladde saus. Breng de dressing van blauwschimmelkaas op smaak met peper en eventueel zout.