Aioli (knoflookmayonaise)

Zelf Aioli (knoflookmayonaise) maken

De lekkerste Aioli maak je eenvoudig en zeer snel met dit recept, knoflook en Calvé Mayonaise. Deze zelfgemaakt knoflooksaus is erg lekker bij gepofte aardappelen. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    5 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 200 ml Calvé Mayonaise
  • 2 teentjes knoflook

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 358.56 kcal
Vet 39.26 g
Onverzadigd vet 3.35 g
Suikers 1.58 g
Vezels 0.06 g
Natrium 202.22 mg

Bereidingswijze

  1. De sterke smaak en geur van knoflook komt pas goed vrij nadat je de teentjes hebt gekneusd: pel de knoflooktenen en duw met de platte kant van een mes en teentjes plat.

  2. Snijd de teentjes vervolgens helemaal fijn en meng ze met de Calvé Mayonaise. Serveer de aioli in een kommetje.