Porties
4 servings
Bereidingstijd
10 Minutes
Eetmoment
10 Minutes
Snijd de komkommer in zeer dunne plakjes. Je kunt bijvoorbeeld een kaasschaaf gebruiken, of een keukenmachine. Doe in een kom en bestrooi met wat zout. Laat even staan.
Doe de rozijnen en de abrikozen in een schaal en schenk er kokend water over zodat het allemaal wat zachter wordt. Giet alles na een paar minuten door een zeef en laat uitlekken.
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de zalm met de olijfolie en peper en zout naar smaak. Rijg stukjes zalm en cherrytomaatjes aan de prikkers. Verwarm een grillpan en gril de zalm in 5 minuten net gaar. Keer regelmatig.
Meng de rozijnen en abrikozen door de couscous met de helft van de munt. Gebruik dezelfde zeef om de komkommer in te laten uitlekken. Druk zoveel mogelijk vocht uit de komkommer en meng met de yoghurt, Yofresh en de rest van de munt.
Serveer de couscous met de zalm en de tzatziki.