Vis cakejes met mango

Serveer deze fruitige vis cakejes met mango en tomaat met een frisse salade en frietjes erbij of als borrelhapje. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    10 Minutes

  • Eetmoment

    40 Minutes


Ingrediënten

  • 450 g visfilet (bijvoorbeeld kabeljauw of tilapia) gekookt en in stukjes gesneden
  • 60 g ui, fijngesnipperd
  • 1 tl mosterd
  • 1 el Hellmann's Real
  • 200 g paneermeel
  • 30 ml citroensap
  • 1 ei, losgeklopt
  • 100 g mango, in blokjes gesneden
  • 100 g tomaat, in blokjes gesneden
  • 1 tl koriander, fijngehakt
  • 3 el Calvé Ketchup
  • 1 el zoete chilisaus

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 431.36 kcal
Vet 12.7 g
Onverzadigd vet 2.06 g
Suikers 11.0 g
Vezels 3.57 g
Natrium 558.48 mg

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 180 °C. Meng de vis met de ui, de mosterd, de Hellmann's real, het paneermeel, citroensap en het ei. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.

  2. Vorm hiervan ronde pasteitjes en leg ze op de bakplaat. Bak ze in de oven op 180 °C voor 30-40 minuten tot ze bruin zijn.

  3. Meng de mango, tomaat en koriander. Roer de ketchup en de chilisaus door elkaar.

  4. Serveer de viscakejes bedekt met het mango mengsel en tomaten-chilisaus.