Veldsla met avocado, frambozen en mozzarella

Heerlijk frisse salade van veldsla en mozzarella. Met een zoete twist door de frambozen, avocado en de Calvé Honing Mosterd dressing. Erg lekker op een warme, zomerse barbecue. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    5 Minutes


Ingrediënten

  • 250 g veldsla
  • 1 avocado
  • 2 bosuien
  • 150 g verse frambozen
  • 125 gram mozzarella (1 bol)
  • 6 el Calvé Dressing Honing Mosterd (naar smaak)

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 218.96 kcal
Vet 16.51 g
Onverzadigd vet 5.19 g
Suikers 5.07 g
Vezels 3.77 g
Natrium 294.93 mg

Bereidingswijze

  1. Was de veldsla en de frambozen en laat uitlekken in een vergiet. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil de avocado. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd of scheur de mozzarella in stukjes en snijd de bosuien in ringen.

  2. Verdeel de sla met frambozen over de bordjes, schep er wat avocado, bosui en mozzarella boven op. Schenk over de salade de Calvé Honing Mosterd dressing naar smaak.