Tortillachips met beefchili

Tortillachips met beefchili

Maak deze lekkere tortillachips met beefchili tijdens de kerst gourmet zo tover je snel een lekkere mini chili van biefreepjes van kidneybonen en paprika uit je pannetje en de Calvé schaschlik saus maakt je chili helemaal af! 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    10 Minutes

  • Eetmoment

    10 Minutes


Ingrediënten

  • 200 g biefreepjes
  • 1 kleine ui, in dunne ringen of 2 sjalotten
  • 60 g rode kidneybonen in blik of 1 mini kuipje rode kidneybonen à 60 g
  • 1 kleine rode paprika, in dunne reepjes gesneden
  • 3 el Calvé Schaschlik Saus, flesje à 320 ml
  • naturel tortillachips

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 109.87 kcal
Vet 2.86 g
Onverzadigd vet 0.93 g
Suikers 4.78 g
Vezels 1.5 g
Natrium 185.06 mg

Bereidingswijze

  1. Doe alle ingrediënten in kleine schaaltjes en zet ze op tafel.

  2. Verhit een scheutje olie in het gourmetpannetje en bak de ui met de paprika en de kidneybonen al omscheppend bruin. Bak gelijktijdig de biefreepjes in een beetje olie op de grillplaat of in een ander pannetje snel bruin.

  3. Schep het bonenmengsel en het vlees op een bordje en serveer met de schaschliksaus en tortillachips.