Porties
2 servings
Bereidingstijd
10 Minutes
Eetmoment
0 Minute
Voor het maken van de courgette spaghetti, kan je een spiralizer gebruiken. Het is aan te raden om te stoppen wanneer je bij de kern van de courgette komt.
Voor de pindakaas en gember saus, plaats je de volgende ingrediënten in een blender en blend deze totdat het glad is: 2 eetlepels fijngemaakte gember, 130 g Calvé pindakaas, 2 eetlepels gember siroop (of honing), 4 eetlepels sesam olie, 2 eetlepels soja saus, 2 eetlepels water, 2 eetlepels witte azijn, Snufje zout, 1 theelepel chili saus, snufje knoflookpoeder.
Voor de Thaise stijl dressing, meng je de volgende ingrediënten goed door elkaar in bijvoorbeeld een afgesloten pot: 1 theelepel fijngemaakte gember, sap van 1 limoen, 4 theelepels olijfolie, 4 theelepels witte azijn, 1 theelepel vissaus, 1 eetlepel soja saus, 1 eetlepel honing, 1 theelepel bruine suiker, 1 fijngesneden chilipeper, Snuifje knoflookpoeder, Snuifje zout, 1 theelepel sesamolie. Schud door tot deze een emulsie is.
Mix vlak voor het serveren de geraspte wortels, gesneden mango en gesneden koriander voor de rauwkostsalade met de dressing. Vergeet deze niet goed te schudden voordat je de rauwkost toevoegt.
Verdeel de courgette spaghetti over twee borden. Voeg de pindakaas en gember saus toe. Maak het af door de rouwkostsalade toe te voegen. Tast toe!