Porties
2 servings
Bereidingstijd
10 Minutes
Eetmoment
0 Minute
Was de komkommer en snijd hem in stukjes. Houd 2 mooie stukjes apart voor de garnering, doe de rest in een hoge kom en pureer met de staafmixer.
Halveer de avocado, wip de pit eruit en schep de helften met een lepel uit de schil. Snijd de avocado in partjes. Schil de gemberwortel en en hak de rest fijn. Pers de citroen uit. Was de spinazie en laat hem goed uitlekken.
Houd 2 partjes avocado apart voor de garnering en doe de rest van de avocado met de gember, de spinazie, het citroensap, de pindakaas, de melk en de yoghurt in een hoge kom of in de kom van de blender en pureer alles fijn.
Prik de achtergehouden komkommer en avocado aan de sierprikkers.
Verdeel de komkommerpuree over 2 hoge glazen en schenk de shake er voorzichtig over de bolle kant van een lepel bij. Leg de prikkers er bovenop.