Sandwich met gerookte kipfilet, tomaat en paprika

Sandwich met gerookte kipfilet, tomaat en paprika

Heerlijk zomerse sandwich. Ziet er schitterend uit door het bruin van het brood met de volle kleuren van de gele paprika en tomaten. Dit broodje met gerookte kipfilet, tomaat en paprika maak je natuurlijk met Calvé Licht & Romig. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    10 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 3 tomaten
  • 1 gele paprika
  • 200 g gerookte kipfilet
  • 8 bruine boterhammen
  • 2 el Calvé Licht & Romig
  • 4 blaadjes Romeinse sla

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 2142.35 kcal
Vet 32.33 g
Onverzadigd vet 6.54 g
Suikers 39.21 g
Vezels 49.59 g
Natrium 3712.04 mg

Bereidingswijze

  1. Was de tomaten en paprika. Snijd de tomaten in plakken en de paprika in repen. Snijd de gerookte kipfilet in plakjes.

  2. Besmeer alle bruine boterhammen met Calvé Licht & Romig.

  3. Beleg de helft van de boterhammen met een blad sla, daarop een paar plakken kipfilet, vervolgens de tomaat met de repen paprika. Garneer met wat Calvé Licht & Romig. Dek af met de andere boterhammen. Snijd de boterhammen diagonaal doormidden.

  4. Leg de sandwiches op een schaal en zet op tafel. Eet smakelijk!