Slaflip met kipfilet, tomaat en komkommer

Salade met kipfilet in glas

Schitterende saladecocktail van kipfilet, tomaat en komkommer. De gezelligheid begint al bij het zien van dit heerlijke gerecht. Mooi van kleur en stevig van structuur. Een feest voor zowel jong als oud 

  • Porties

    8 servings

  • Bereidingstijd

    10 Minutes

  • Eetmoment

    10 Minutes


Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 1 krop ijsbergsla
  • 1 komkommer
  • 4 tomaten
  • 175 g gerookte kipfilet
  • 2 takjes verse peterselie
  • 4 el Calvé Licht & Romig (statube)
  • Extra nodig: 8 kleine, hoge glaasjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 110.4 kcal
Vet 5.25 g
Onverzadigd vet 1.12 g
Suikers 3.94 g
Vezels 1.72 g
Natrium 93.51 mg

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren ca. 8 minuten, laat ze schrikken onder koud water, pel ze en hak ze in kleine blokjes. Was de sla en snijd fijn. Was de komkommer en de tomaten en snijd ze in blokjes. Snijd de gerookte kipfilet in blokjes en hak de kruiden fijn.

  2. Vul alle glaasjes in dezelfde volgorde en begin met de sla, daarna de komkommer, tomaten en dan kipfilet. Doe vervolgens daarop wat Calvé Licht en Romig en garneer met de kruiden.