Rundvlees spiezen

Deze rundvlees spiezen voor op de BBQ worden gemarineerd in een lekkere barbecue saus. Hiermee geef je je barbecue een spannend tintje! 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    15 Minutes

  • Eetmoment

    10 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 200 g runderfilet
  • 0,5 tl zout (optioneel)
  • 0,25 tl peper
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 el scherpe paprikapoeder
  • 100 ml Calvé Barbeque Saus
  • Extra nodig: 8 spiezen

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 105.66 kcal
Vet 1.57 g
Onverzadigd vet 0.55 g
Suikers 7.69 g
Vezels 1.95 g
Natrium 461.69 mg

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees en de groenten in blokjes van gelijke grootte en kruid met (zout), peper en paprikapoeder. Meng goed en rijg het vlees en de groenten op 8 barbecue spiezen.

  2. Bak de spiesjes 10 minuten op de BBQ of grill, draai regelmatig.

  3. Serveer met Calvé Barbecue saus.