Rosbief met waterkers, rode ui en groene paprika

Heerlijke salade van rosbief, waterkers, rode ui, groene paprika en Calvé dressing Caesar. Erg lekker op een zomerse avond met Gazpacho en ciabatta brood. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    5 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 300 g rosbief (in plakken gesneden)
  • 2 bossen waterkers
  • 1 rode ui
  • 2 groene paprika's
  • 4 takjes basilicum (garnering)
  • 4 el Calvé Dressing Caesar

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 163.21 kcal
Vet 7.53 g
Onverzadigd vet 1.7 g
Suikers 2.88 g
Vezels 1.96 g
Natrium 200.03 mg

Bereidingswijze

  1. Was de waterkers en laat uitlekken in een vergiet. Pel de rode ui en snijd in stukjes. Maak de paprika schoon en snijd in repen. Hak de basilicum fijn.

  2. Meng in een schaal de waterkers, de ui en de paprika. Schep daarna de rosbief en de Calvé dressing Caesar erdoor. Garneer met de basilicum.