Rode curry soep met 100% pindakaas, volkoren noodles en roerbakgroenten

Rode curry soep met pindakaas, volkoren noodles en roerbakgroenten

Geniet van een smaakvolle kom rode currysoep, met romige 100% pindakaas, volkoren noodles en knapperige roerbakgroenten. Deze veelzijdige maaltijd is geschikt voor zowel lunch als diner! 

  • Porties

    2 servings

  • Bereidingstijd

    8 Minutes

  • Eetmoment

    7 Minutes


Ingrediënten

  • 1 zak Conimex Rode Curry Soep 570ml
  • 200 gram roerbakgroenten
  • 1 nestje Conimex Volkoren Noodles
  • 2 eetlepels Calvé 100% pindakaas

Bereidingswijze

  1. Kook het noodle nestje in ruim kokend water in ongeveer 5 min gaar, giet af en spoel koud. Verhit in een wok of koekenpan 1 eetlepel olie en roerbak de groenten ongeveer 2 minuten. Verhit in een andere pan de soep, zodra deze warm is voeg dan de pindakaas, noodles en de groenten toe.

  2. Verdeel de soep over twee kommen.