Pita met pittig gehakt, spinazie en 100% pindakaas

Pita met pittig gehakt, spinazie en pindakaas

Geniet van deze heerlijke pita's met pittig pindakaasgehakt en spinazie. De combinatie van kruidig gehakt, 100% pindakaas en verse spinazie in een warme pita zorgt voor een smaakvolle en verrukkelijke maaltijd die je in slechts 20 minuten kunt bereiden. 

  • Porties

    2 servings

  • Bereidingstijd

    10 Minutes

  • Eetmoment

    10 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 175 gram gehakt
  • 200 gram spinazie
  • 1 rode ui
  • 1 Spaanse peper
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • 2 eetlepels Calvé 100% pindakaas
  • 1 theelepel gemalen komijn
  • 2 theelepels gemalen koriander
  • 4 volkoren pitabroodjes

Bereidingswijze

  1. Snij rode peper en ui in halve ringen. Verhit in een koekenpan twee eetlepels olie en roerbak de spinazie. Haal de spinazie uit de pan en bak vervolgens gehakt rul, voeg de ui en peper toe en bak deze kort mee.

  2. Voeg de ketjap, pindakaas, komijn, koriander en twee eetlepels water aan het gehakt toe roer het geheel goed door en meng als laatste de spinazie erbij.

  3. Verhit de pita’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de pita’s met het gehaktmengsel.