Pastasalade

Hemelse pastasalade met kerstomaatjes, olijven, tonijn, mozzarella, rucola en natuurlijk Calvé Mayonaise. Erg lekker bij een barbecue of een picknick. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    15 Minutes

  • Eetmoment

    15 Minutes


Ingrediënten

  • 400 g pasta penne
  • 150 g cherrytomaatjes
  • 50 g groene olijven zonder pit
  • 1 ingeblikte tonijnsteak in bronwater
  • 100 g mozzarella
  • 1 handjevol verse basilicum
  • 75 g rucola (1 zakje)
  • 6 el Calvé Mayonaise
  • 4 el balsamico azijn

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 670.9 kcal
Vet 25.28 g
Onverzadigd vet 5.26 g
Suikers 7.38 g
Vezels 4.53 g
Natrium 521.45 mg

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'. Giet af en spoel na met koud water. Halveer de cherrytomaten en de groene olijven. Verwijder het water van de tonijn. Snijd de verse basilicum in kleine stukjes en de mozzarella in blokjes.

  2. Schep alle ingrediënten in een ruime schaal door elkaar en serveer de paradijselijke pastasalade in een mooie schaal.