Paasomelet met zalm en asperges

Paasomelet met zalm en asperges

Maak eens een paasomelet met zalm, asperges in het gourmetpannetje en serveer hem met zo’n heerlijke ravigotesaus. Dan maak je een lekker en luxe gourmetomelet! 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    2 Minutes

  • Eetmoment

    5 Minutes


Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 50 ml melk
  • versgemalen peper
  • zout
  • 4 tl zonnebloemolie
  • 2 gekookte witte asperges, in blokjes gesneden
  • 4 el zalmfilet, in blokjes gesneden (5 x 5 mm)
  • nootmuskaat
  • 2 tl gesneden peterselie
  • 4 el Calvé Ravigote Saus
  • Extra nodig: gourmetstel

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 116.76 kcal
Vet 8.94 g
Onverzadigd vet 2.23 g
Suikers 0.77 g
Vezels 0.19 g
Natrium 97.56 mg

Bereidingswijze

  1. Klop de eieren met de melk en peper en zout naar smaak los.

  2. Verwarm de gourmetpannetjes voor. Verhit per pannetje een ½ theelepel olie. Schep in elk pannetje 2 eetlepels ei.

  3. Verdeel de asperges en de zalm erover. Breng op smaak met wat nootmuskaat.

  4. Zet de paasomeletjes, om verder te garen, nog ± 2 minuten onder de grill van het gourmetstel. Bestrooi met de peterselie en serveer met de Calvé Ravigotesaus.