Noedel salade met gemarineerde paddestoelen, bosui en Parmezaanse kaas

Heerlijke noedelsalade met gemarineerde paddestoelen, bosui, Parmezaanse kaas en natuurlijk Calvé Yofresh en Calvé Salad Mix Tuinkruiden. Deze noedel salade is erg lekker met een bospaddestoelensoep 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    10 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 4 el Calvé Yofresh
  • 8 gram Calvé Salad Mix Tuinkruiden
  • 1 pak wok noedels
  • 500 g gemengde paddenstoelen
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el olijfolie
  • 1 sjalot
  • 2 takjes verse bladpeterselie
  • 3 bosuien
  • 75 g parmezaanse kaas

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 461.0 kcal
Vet 18.89 g
Onverzadigd vet 5.41 g
Suikers 6.77 g
Vezels 3.95 g
Natrium 485.63 mg

Bereidingswijze

  1. Maak de dressing door de Calvé Yofresh en de Calvé saladmix tuinkruiden te mengen met 2 el water, goed roeren en even laten staan.

  2. Kook de woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en spoel na met koud water. Maak ondertussen de paddenstoelen schoon en pel en snipper het sjalotje.

  3. Verwarm een wok op hoog vuur, voeg de olie toe en roerbak de paddestoelen samen met het uitgeperste teentje knoflook en het sjalotje enkele minuten. Schep de paddenstoelen uit de pan en doe ze in een kom.

  4. Snijd de bosuitjes in ringetjes, hak de bladpeterselie fijn en rasp de Parmezaanse kaas. Voeg dit mengsel samen met de woknoodles en de dressing toe aan de paddenstoelen en meng goed door.

  5. Serveer de noedelsalade in diepe schaaltjes.