Porties
4 servings
Bereidingstijd
5 Minutes
Eetmoment
15 Minutes
Snijd het uitgerolde pizzadeeg, na rijzen, op maat van de gourmetpannetjes. Bewaar het deeg gekoeld tot je de pannetjes gaat bekleden.
Maak een mengsel van de verse tomaatblokjes, tomaatblokjes op sap, gesnipperde sjalot, geraspte knoflook, rode paprikablokjes, rode peper en zout.
Bestrijk de koude gourmetpannetjes met wat zonnebloemolie. Schep in het pannetje wat paneermeel, bedek hiermee de bodem en de randjes. Klop het overtollige paneermeel uit de pannetjes.
Leg het pizzadeeg in het pannetje. Bak eerst de bodem om en om 3 minuten. Schep het tomatenmengsel in op de pizzabodem. Doe er lekker wat garnituur naar wens en oude kaas bovenop.
Bak het pannetje eerst 4 minuten op de gourmetplaat en daarna nog 4 minuten onder de grill. Door het paneermeel kun je de pizza vrij gemakkelijk uit het pannetje halen als het deeg gaar is.