Mini beefburger

Zo'n lekkere mini beefburger maak je heel eenvoudig op het gourmetstel. Samen gourmetten is het allerleukste dat je kunt doen met kinderen aan tafel. Dan gaat zo'n zelfgemaakte mini beefburger er zeker in! 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    6 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 4 mini hamburgerbroodjes
  • 1.5 el zonnebloemolie
  • 4 kleine hamburgers à 25 g
  • 1 augurk, in dunne plakjes
  • 1 tomaat, in 4 plakken
  • 1 kleine rode ui, in ringen
  • 20 g ijsbergsla
  • 4 volle el Calvé Samba Saus

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 304.39 kcal
Vet 16.22 g
Onverzadigd vet 3.24 g
Suikers 7.75 g
Vezels 1.87 g
Natrium 656.06 mg

Bereidingswijze

  1. Zet alle ingrediënten voor de hamburgertjes op tafel.

  2. Snijd het afbakbroodje open en besprenkel deze met zonnebloemolie. Bak de opengesneden broodjes op de gesneden zijde goudbruin op de bakplaat.

  3. Bak ondertussen de burgers in zonnebloemolie, rondom bruin. Ze mogen rosé blijven, bak ze 3 minuten aan iedere zijde. Schep er dan een ruime lepel Calvé sambasaus overheen, beleg de broodjes met de burger, augurk, tomaat, rode ui en sla.