Mexicaanse taco's met kip

Heerlijke Mexicaanse taco's met kip en kruiden. Lekker voor een echte Mexicaanse avond! 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    10 Minutes

  • Eetmoment

    10 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 30 ml olijfolie
  • 450 g kipfilet, in reepjes
  • 10 g knoflook, fijngesneden
  • 60 ml limoensap
  • 2 g limoenschil
  • 90 ml crème fraîche light
  • 5 verse koriander, fijngehakt
  • 15 g bosui, gesneden
  • 160 g sla, gesneden
  • 8 tortillawraps
  • 60 ml Calvé Barbeque Saus

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 520.95 kcal
Vet 18.26 g
Onverzadigd vet 6.33 g
Suikers 6.71 g
Vezels 3.65 g
Natrium 721.16 mg

Bereidingswijze

  1. Bak de kip en knoflook in de Becel vloeibaar tot de kip gaar is. Kruid naar wens.

  2. Meng in een kom de helft van de limoensap met de limoenschil en de crème fraîche goed door elkaar.

  3. In een andere kom, meng de koriander, bosui, sla en de rest van de limoensap.

  4. Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bedek elke tortillawrap met de kip en het slamengsel.

  5. Verdeel het crème fraîche mengsel over de tortillawrap en bedek met Calvé Barbecue saus.