Porties
4 servings
Bereidingstijd
10 Minutes
Eetmoment
20 Minutes
Verwarm de oven voor tot 180 °C.
Bak het rundergehakt in een braadpan rul en bijna gaar. Voeg de barbecue saus, sriracha en de tomatenblokjes toe, roer goed door en breng op smaak met zout. Warm een paar minuten door.
Verdeel de helft van de tortillachips over een ovenschaal. Verdeel hierover het gehaktmengsel.
Schep de maïs en kidneybonen door elkaar en verdeel gelijkmatig over de laag gehakt. Strooi de helft van de geraspte kaas hier overheen.
Verdeel de rest van de tortillachips erover en bestrooi met de rest van de geraspte kaas.
Zet de ovenschaal 15 - 20 minuten in de voorverwarmde oven. Houd de ovenschotel goed in de gaten; je wil niet dat de kaas verbrandt.
Serveer de Mexicaanse ovenschotel met een paar lepels koude crème fraîche en wat extra Calvé Barbecue saus.