Kruidige aardappelsalade

Deze lekkere kruidige aardappelsalade smaakt heerlijk als bijgerecht bij een barbecue of brunch en is eenvoudig te maken. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    10 Minutes

  • Eetmoment

    20 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 800 g vastkokende aardappelen, geschild
  • 60 g rode ui, gesnipperd
  • 1,5 el mosterd
  • 60 g Hellmann's Light
  • 6 el Calvé Schaschlik Saus
  • 5 g verse peterselie, fijngesneden

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 215.18 kcal
Vet 4.45 g
Onverzadigd vet 0.41 g
Suikers 8.86 g
Vezels 3.45 g
Natrium 419.07 mg

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen, giet ze af, laat ze afkoelen en snijd ze in blokjes.

  2. Meng de rode ui, mosterd, Hellmann's light, Calvé Schaschlik saus en peterselie.

  3. Voeg de aardappelen toe en serveer koud.