Kipgyros met salade

Kipgyros in pitabroodjes met salade en Calvé knoflooksaus. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    20 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 groene paprika
  • 400 gram kipfilet in reepjes
  • 1 ui in halve ringen
  • 6 pitabroodjes
  • 4 tomaten
  • 200 gram gemengde sla
  • 2 eetlepels gyroskruiden
  • 6 eetlepels Calvé Knoflook Saus

Bereidingswijze

  1. Schep de kipfiletreepjes om met de kruidenmix en 1 eetlepel olie.

  2. Verhit in een koekenpan de resterende 2 eetlepels olie. Bak de kipreepjes 2 minuten. Schep de ui en paprika erdoor en bak nog 5 minuten.

  3. Rooster intussen de pitabroodjes. Halveer de broodjes en vul ze met een beetje salade, partjes tomaat en de gyrosreepjes.

  4. Leg op elk bord 3 gyrosmaantjes en serveer met de knoflooksaus.