Groene asperges en shiitake met spicy sambasaus

Heerlijke groene asperges en shiitakes met Calvé spicy sambasaus. Erg lekker als gourmetrecept, kijk snel verder op deze site voor nog meer heerlijke gourmetrecepten. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    10 Minutes

  • Eetmoment

    5 Minutes


Ingrediënten

  • 1 kleine rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 100 g mini groene asperges
  • 100 g shiitakes
  • 8 takjes koriander
  • 2 el vloeibare margarine
  • 4 el Calvé Samba Saus

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 125.72 kcal
Vet 10.54 g
Onverzadigd vet 1.0 g
Suikers 3.72 g
Vezels 1.48 g
Natrium 129.48 mg

Bereidingswijze

  1. Pel, halveer en snijd de ui in smalle reepjes. Pel en hak de knoflook fijn. Halveer de asperges. Snijd de shiitakes in vieren. Hak de koriander grof.

  2. Gourmetten: Verhit een beetje vloeibare margarine in een gourmetpannetje. Leg er wat asperges, shiitake, reepjes ui en een mespunt knoflook in en bak een paar minuten. Strooi er wat peper, zout en koriander over.

  3. Schep de groenten op je bord en schep er een lepeltje Calvé Sambasaus naast.