Gerookte kip carpaccio met appel

Gerookte kip carpaccio met appel

Met deze gerookte kip carpaccio met appel zet je een verrassende variatie op de traditionele carpaccio op tafel. Een feestelijke salade met kip waar groot en klein van zullen smullen. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    0 Minute


Ingrediënten

  • 1 zakje Calvé Dressing Honing Appel à 8 g
  • 300 g gerookte kipfilet
  • 1 groene appel (Granny Smith)
  • 1 zakje slamix rucola à 75 g
  • 30 g croutons
  • 50 g Grana Padano kaas, in schilfers geschaafd

Bereidingswijze

  1. Bereid de dressing volgens de bereidingswijze. Snijd de kipfilet in hele dunne plakjes. Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd of schaaf de parten in hele dunne partjes.

  2. Maak de slamix aan met honig appeldressing en verdeel de sla over het midden van het bord. Verdeel de kipfilet en de appel erover. Garneer de salade met de crouton mix en de kaasschilfers.