Gemarineerde kippenpoten

Gemarineerde kippenpoten

De lekkerste gemarineerde kippenpoten maak je eenvoudig zelf. Kruidig door de knoflook, zoet door de honing, fris door de limoen en zoet door de honing. Heerlijk in de (grill)pan, barbecue of oven en serveer ze met Calvé Chilisaus

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    120 Minutes

  • Eetmoment

    45 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 4 kippenpootjes
  • 100 ml honing
  • 200 ml chilisaus (Thais, sweet)
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 limoen (het sap)
  • 4 el Calvé Chili Saus

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 520.94 kcal
Vet 29.56 g
Onverzadigd vet 8.03 g
Suikers 31.13 g
Vezels 1.02 g
Natrium 589.62 mg

Bereidingswijze

  1. Maak een marinade van de honing, Thaise chilisaus, geperste knoflook en het limoensap.

  2. Leg de kippenpoten in een schaal, schenk de marinade erover en laat ze 2 uur marineren in de koelkast.

  3. Bak de kippenpoten in een koekenpan in ongeveer 45 minuten gaar. Serveer ze met de Calvé Chilisaus.