Gegrilde kipfilet met bbq salade

Maak deze gegrilde kipfilet met bbq salade en zet een lekkere en verfrissende salade met kipfilet, bonen en barbecuesaus op tafel. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    12 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 4 kipfilets à 150 g
  • 3 tomaten
  • 1 stokbrood
  • 1 ui, fijngesneden
  • 1 blikje maïs à 200 g
  • 1 pot bruine bonen à 360 g, afgespoeld en uitgelekt
  • peper
  • 15 g peterselie, grof gehakt
  • 2 el olijfolie
  • 3 el Calvé Barbeque Saus
  • 1 kleine komkommer, in halve plakjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 544.75 kcal
Vet 12.55 g
Onverzadigd vet 2.53 g
Suikers 11.09 g
Vezels 9.83 g
Natrium 708.54 mg

Bereidingswijze

  1. Verhit de grillpan of steek de barbecue aan. Bestrijk de kipfilets met de olijfolie en bestrooi ze met peper en zout naar smaak. Gril de kipfilets in ± 12 minuten aan beide kanten bruin en gaar.

  2. Doe intussen de tomaat, komkommer, ui, mais en bonen in een schaal. Schep er de barbecuesaus en peterselie door. Breng op smaak met peper en zout naar smaak.

  3. Serveer de gegrilde kipfilet met de bbq-salade en het stokbrood.