Gebakken krieltjes met rode ui en mayonaise

De lekkerste gebakken krieltjes met rode ui maak je vanaf nu eenvoudig zelf. Ondanks alle eenvoud een heerlijk gerecht. Lekker bij een kippenpoot en een eenvoudige salade. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    15 Minutes


Ingrediënten

  • 700 g voorgekookte aardappelen
  • 2 el vloeibare margarine
  • 1 rode ui
  • 4 el Calvé Mayonaise of Calvé Spicy Samba saus

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 564.17 kcal
Vet 36.05 g
Onverzadigd vet 5.25 g
Suikers 1.83 g
Vezels 6.03 g
Natrium 147.29 mg

Bereidingswijze

  1. Pel de rode ui en snijd de ui in reepjes.

  2. Verhit de margarine in een koekenpan en bak hierin de krielaardappeltjes in 10 minuten op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Schep na 5 minuten de rode ui erbij.

  3. Breng de gebakken krielaardappeltjes op smaak met wat zout en serveer ze met de mayonaise of de spicy sambasaus.