Gebakken aardappelpartjes uit de oven

Heerlijk aardappelpartjes uit de oven. Maak deze ovenschotel van te voren al klaar, zodat je in alle rust kan eten wanneer jij wil. Deze aardappelpartjes maak je met Calvé Mayonaise of Jalapeno Knoflook saus. Lekker gekruid met knoflook, rozemarijn en tijm. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    10 Minutes

  • Eetmoment

    35 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 700 g stevige aardappels
  • 4 el Calvé Mayonaise of Calvé Jalapeno Knoflook saus
  • 1 teentje knoflook (uitgeperst)
  • 1 tl rozemarijn
  • 1 tl tijm
  • 0.5 el paprikapoeder

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 256.22 kcal
Vet 10.96 g
Onverzadigd vet 0.95 g
Suikers 2.28 g
Vezels 3.52 g
Natrium 60.0 mg

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 230 °C (heteluchtoven op 210 °C).

  2. Meng de Calvé Mayonaise of de Jalapeno Knolfooksaus met de knoflook en de kruiden. Breng op smaak met het paprikapoeder en wat peper. Schil de aardappels en snijd ze in partjes. Doe de partjes in een ovenschaal en meng het mayonaise of Jalapeno Knoflook mengsel erdoor.

  3. Zet de schaal in de oven en bak de partjes in 35 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar. Laat ze uit de oven 5 minuten staan voordat je ze opdient.