Gebakken aardappelpartjes met rozemarijn en mayonaise

Gebakken aardappelpartjes met rozemarijn en mayonaise

Heerlijke gebakken aardappelen met rozemarijn en mayonaise. Rozemarijn heeft als eigenschap dat het lekker en vol van smaak blijft bij langdurig verhitten. Deze krokante aardappelpartjes zijn extra lekker met een Italiaanse salade en kipschnitzel. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    0 Minute

  • Eetmoment

    10 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 700 g voorgekookte aardappelparten
  • 2 el olijfolie
  • 4 rozemarijntakjes
  • 4 el Calvé Mayonaise
  • versgemalen peper
  • zout

Bereidingswijze

  1. Bak de aardappelpartjes in de olijfolie in 10 minuten goudbruin en krokant. Ris de rozemarijnblaadjes van de takjes en meng ze halverwege het bakken door de aardappelpartjes.

  2. Bestrooi de partjes met wat peper en zout en serveer ze met de Calvé mayonaise.