Garnalencocktail

Heerlijke garnalencocktail gemaakt in avocado's! 

  • Porties

    2 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    10 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 450 ml Calvé Licht & Romig
  • 430 ml Calvé Ketchup
  • 100 gram Hollandse garnalen of roze garnalen MSC of ASC gecertificeerd
  • 4 cherrytomaatjes in kwarten gesneden
  • 1 eetrijpe avocado
  • peper
  • paar takjes bieslook fijngesnipperd

Bereidingswijze

  1. Schep vier eetlepels Calvé licht en romig en een eetlepel ketchup in een kommetje. Meng de garnalen en de tomaatjes erdoor en breng op smaak met peper.

  2. Snijd de eetrijpe avocado in de lengte doormidden en verwijder de pit. Snij daarna de avocado recht en haaks in. Je kunt het vruchtvlees dan makkelijk blokje voor blokje uit de schil lepelen.

  3. Snipper de bieslook, leg de avocadohelften op een bord en verdeel het garnalenmengsel erover. Bestrooi met wat bieslook.