Garnalencocktail met gamba’s en whisky cocktailsaus

Garnalencocktail met gamba’s en whisky cocktailsaus

Maak deze garnalencocktail met gamba’s en whisky cocktailsaus, een heerlijk klassieke garnalencocktail met gebakken gamba’s en bereid op het gourmetstel. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    5 Minutes


Ingrediënten

  • 4 grote blaadjes ijsbergsla
  • 200 g aardappel, gekookt en in blokjes
  • 1 avocado, in blokjes
  • 24 verse rauwe gepelde gamba's
  • 4 tl zonnebloemolie
  • 0.5 citroen
  • 6 el Calvé Whisky Cocktail Saus
  • Extra nodig: 4 cocktailglazen, gourmetstel

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 267.68 kcal
Vet 19.32 g
Onverzadigd vet 2.03 g
Suikers 2.91 g
Vezels 2.57 g
Natrium 444.27 mg

Bereidingswijze

  1. Snijd de ijsbergsla ragfijn en verdeel de sla over de glazen. Verdeel de blokjes aardappel en avocado erover.

  2. Bak de garnalen in een beetje olie op de gourmetplaat. Blus af met citroensap.

  3. Verdeel de garnalen over de glazen en schep de whisky cocktailsaus erop.