Gamba’s met aioli

Heerlijke gegrillde gamba's met knoflook en peterselie. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    10 Minutes

  • Eetmoment

    5 Minutes


Ingrediënten

  • 450 g reuzengarnalen
  • 3 teentjes knoflook
  • zwarte peper
  • 1 citroen
  • 1 el olie
  • 15 g peterselie
  • 120 ml Calvé Mayonaise

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 357.06 kcal
Vet 28.8 g
Onverzadigd vet 2.94 g
Suikers 1.3 g
Vezels 0.31 g
Natrium 1193.86 mg

Bereidingswijze

  1. Pel de garnalen en zorg dat deze goed schoon zijn. Meng de olie met een geperst teentje knoflook en de zwarte peper. Grill de garnalen in een grillpan ongeveer 2 minuten aan iedere kant. Besprenkel de garnalen met gehakte platte peterselie en citroensap.

  2. Pel twee kleine knoflooktenen en duw met de platte kant van een mes en teentjes plat. Snijd de teentjes vervolgens helemaal fijn en meng ze met de Calvé Mayonaise. Serveer de garnalen met de mayonaise en eventueel geroosterd (desem) brood en couscous salade