Duitse biefstuk met knoflooksaus

Speciaal voor op het gourmetstel is dit recept van Duitse biefstuk met knoflooksaus. Een klein biefstukje met gebakken groenten en lekkere knoflooksaus daar zal iedereen van smullen. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    10 Minutes

  • Eetmoment

    2 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 1.5 el zonnebloemolie
  • 4 champignons, in plakjes gesneden
  • 1 ui. in ringen
  • 50 g rode paprika, in blokjes
  • 50 g groene paprika, in blokjes
  • 4 biefstukjes à 50 g
  • peper
  • zout
  • 125 ml Calvé Knoflooksaus

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 208.81 kcal
Vet 15.6 g
Onverzadigd vet 2.3 g
Suikers 4.73 g
Vezels 1.57 g
Natrium 254.08 mg

Bereidingswijze

  1. Verwarm een gourmetpannetje wat zonnebloemolie. Bak de champignons, wat uitjes, wat paprika aan.

  2. Bak intussen de biefstukken om en om 2 minuten, zorg dat ze mooi rosé zijn. Laat ze eventueel rusten onder het gourmetstel en bestrooi met peper en zout naar smaak. Serveer de Duitse biefstuk met groenten en de knoflooksaus.