Classic Sandwich

§Classic Sandwich

De wereldberoemde classic sandwich met een Hollandse tintje door de oude kaas. Natuurlijk ook met Calvé mayo licht & romig, tomaat, komkommer en kipfilet. Zo'n lekkere sandwich mag niet ontbreken bij een High Tea. 

  • Porties

    2 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    10 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 1 ei
  • 4 donkerbruine boterhammen
  • 2 el Calvé Licht & Romig
  • 4 blaadjes sla
  • 20 g oude kaas
  • 25 g kipfilet (broodbeleg, in 2 plakken)
  • 1 tomaat
  • 6 plakjes komkommer

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 2178.27 kcal
Vet 38.9 g
Onverzadigd vet 9.28 g
Suikers 38.36 g
Vezels 49.62 g
Natrium 3872.73 mg

Bereidingswijze

  1. Kook het ei in ruim kokend water in 8 tot 10 minuten hard. Giet af en laat schrikken onder koud water. Pel het ei en snijd het in plakjes.

  2. Rooster de boterhammen in de broodrooster of onder de grill. Snijd intussen de tomaat in plakken. Bestrijk alle boterhammen met de Calvé Licht & Romig.

  3. Beleg twee boterhammen met de gewassen sla en leg daarop een plak oude kaas, een plak kipfilet, plakjes tomaat, komkommer en ei. Garneer met wat Calvé Licht & Romig dek af met de laatste twee boterhammen. Snijd de Classis Sandwich diagonaal door en serveer direct.