BBQ spiesjes van gehakt

Deze spiesjes van gehakt zijn heerlijk voor op de BBQ. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    10 Minutes

  • Eetmoment

    10 Minutes


Ingrediënten

  • 400 gram gehakt
  • 0,5 theelepel zout (optioneel)
  • 0,25 theelepel peper
  • 1 kleine gesnipperde ui
  • 15 g paneermeel
  • 100 milliliter Calvé Barbeque Saus
  • 2 bosuitjes
  • 8 satéprikkers

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 268.76 kcal
Vet 16.72 g
Onverzadigd vet 7.06 g
Suikers 5.13 g
Vezels 1.32 g
Natrium 569.04 mg

Bereidingswijze

  1. Meng het gehakt met de ui, (zout), peper en 40 ml Calvé Japanese Sticky Grill saus. Voeg het paneermeel toe, meng goed en vorm 8 spiesjes.

  2. Bak de spiezen vlees op de barbecue of grill voor ongeveer 10 minuten.

  3. Serveer de spiesjes met de rest van de Calvé Japanese Sticky Grill saus. En bestrooi met de gesneden bosui.