Aardappelsalade met komkommer, salami, basilicum en cherrytomaat

Aardappelsalade met komkommer, salami, basilicum en cherrytomaat

Heerlijke frisse aardappelsalade van komkommer, salami, basilicum en cherrytomaat. Met natuurlijk een verrukkelijke frisse Calvé Yofresh dressing. Een echt aanrader voor elke barbecue. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    15 Minutes

  • Eetmoment

    15 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 700 g voorgekookte krieltjes
  • 2 komkommers
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 250 g salami (1 geheel)
  • 1 bosje basilicum
  • 6 el Calvé Dressing Yofresh (naar smaak)

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 453.15 kcal
Vet 25.94 g
Onverzadigd vet 9.05 g
Suikers 9.04 g
Vezels 5.1 g
Natrium 1011.5 mg

Bereidingswijze

  1. Kook de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af en laat afkoelen. Was de groenten. Snijd de komkommer in brede staafjes van ca. 3 cm lang. Halveer de cherrytomaten. Snijd de salami in blokjes en hak de basilicum fijn.

  2. Schep de aardappeltjes in een schaal en breng op smaak met peper. Voeg vervolgens 6 eetlepels Calvé Yofresh dressing toe. Meng nu de komkommer, tomaat, salami en basilicum erdoor en schep goed door. Breng eventueel nog meer op smaak met de dressing.