Aardappelpuree

Deze aardappelpuree is liefde bij de eerste hap. Zo eenvoudig maar je wilt nooit meer anders. Vol van smaak door de bieslook en Calvé Mayonaise of Knoflook saus. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    20 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 500 g kruimige aardappels
  • 6 el Calvé Mayonaise of Calvé Knoflook saus
  • 25 ml halfvolle melk
  • 2 tl bieslook (fijngehakt)

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 226.65 kcal
Vet 16.53 g
Onverzadigd vet 1.44 g
Suikers 0.94 g
Vezels 1.71 g
Natrium 89.08 mg

Bereidingswijze

  1. Schil de kruimige aardappels, snijd ze in vieren en kook ze in 20 minuten gaar..

  2. Giet de aardappels af en stamp ze fijn. Roer de Calvé mayonaise of de knolfooksaus en melk er goed doorheen en voeg tot het bieslook toe. Breng eventueel verder op smaak met zout en peper.