Calvé  Pindakaasreep Karamel Zeezout 

De Calvé Pindakaasreep Karamel Zeezout is een heerlijk tussendoortje boordevol geroosterde pinda's en met de enige échte Calvé Pindakaas.
De Calvé Pindakaasreep Karamel Zeezout is een heerlijk tussendoortje boordevol geroosterde pinda's en met de enige échte Calvé Pindakaas. De Calvé pindakaasreep is een heerlijke combinatie met het hartige van de pinda's en het zoete van de Karamel met Zeezout, voor wie houdt van een zoete twist. De reep heeft een stevige bite en de vertrouwde pindakaassmaak. Het vernieuwde recept bevat maar liefst 30% minder suiker dan voorheen en in vergelijking met andere notenrepen, voor een nog gezondere snack! 
Ingrediënten: Pinda 41% pindakaas 15% (Pinda, plantaardige olie(raapzaad, soja, volledig geharde palm) zout), oligofructose siroop, Havervlokken, agavesiroop, rijstsiroop, karamel stukjes 3% (suiker, glucosestroop, gezoete gecondenseerde magere melk, botervet, roompoeder, zout, emulgator (zonnebloemlecithine), rijstchips (rijstebloem), sojachips (geisoleerd soja-eiwit, tapiocazetmeel, zout), aroma, zeezout 0,3%.