Belgische Mayonaise 

Calvé Belgische Mayonaise is gemaakt van goede en pure ingrediënten zoals plantaardige olie, azijn en vrije-uitloopeieren. Dat proef je!
Jouw vertrouwde Calvé Belgische Mayonaise is heerlijk vol van smaak, friszuur en net iets zuurder dan de normale mayonaise. Daarnaast is deze Calvé Belgische Mayonaise gemaakt van gemaakt van goede en pure ingrediënten zoals plantaardige olie, azijn en vrije-uitloopeieren. Dat proef je! De Belgische Mayonaise zit in een handige squeeze verpakking. Onze Calvé mayonaise is ook geschikt voor vegetariërs. Tip: Calvé Belgische Mayonaise is heerlijk bij gebakken aardappeltjes of Vlaamse frieten. Maar probeer Calvé Belgische Mayonaise ook eens als spread op een boterham met sla, kaas, ham, ei, komkommer en tomaat. Een broodje gezond, maar dan net wat lekkerder. Let wel op dat door toevoeging van de ham het gerecht niet meer vegetarisch is. Het merk Calvé bestaat al een tijd en wie is er in Nederland niet mee opgegroeid? In 1883 werd de Nederlandsche Oliefabriek opgericht in Delft. In 1898 fuseerde de Nederlandse Oliefabriek met een Frans bedrijf tot NOF Calvé-Delft, later kortweg Calvé. Sinds 1898 zet Calvé zich in om de lekkerste sauzen te maken van de beste kwaliteit. Toen hechtte Calvé al veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo hadden arbeiders in de Calvé fabriek onder andere beschikking over goede huisvesting en pensioenvoorzieningen. Tegenwoordig draagt Calvé nog steeds haar steentje bij, door bijvoorbeeld zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame ingrediënten en verpakkingen. Daarnaast is de Calvé mayonaise gemaakt met vrije-uitloopeieren. 
Ingrediënten: Raapzaadolie, water, EIGEEL 5,5% (vrije-uitloop), azijn, mosterd (water, MOSTERDZAAD, azijn, zout, aroma, specerijen), zout, gemodificeerd maïszetmeel, suiker, voedingszuur: melkzuur, peper, verdikkingsmiddel: xanthaagom, antioxidant E385, aroma, kleurstof: carotenen.