FAQ – De antwoorden op jouw vragen

Hier proberen we al je vragen te beantwoorden over Calvé. Staat je vraag er niet bij, gebruik dan het contactformulier.

>
1. Waarom zou ik de Calvé producten gebruiken bij het bereiden van eten?
Je gebruikt waarschijnlijk al de Calvé producten om gerechten nog lekkerder te maken maar wist je ook dat je deze producten kan gebruiken als ingrediënt tijdens het koken? Er zijn veel lekkere recepten waar je de Calvé producten bij kan gebruiken. Calvé kan worden gebruikt bij het bereiden van voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en desserts.
>
2. Welke Calvé mayonaise moet ik gebruiken bij mijn gerechten (Original, Light & Romig, Yofresh, Olijf of 3% vet)?
Op onze website staan een heleboel lekkere recepten bereid met verschillende varianten van Calvé mayonaise. Voor het beste resultaat en de juiste smaak sensaties raden we je aan om het recept te volgen en de benoemde Calvé mayonaise te gebruiken.
>
3. Waarom zou ik chocolade brownies maken met Calvé mayonaise?
Je zal verrast zijn hoe lekker chocolade brownies smaken met Calvé mayonaise. De toegevoegde mayonaise haalt de smaak van chocolade naar boven zonder een mayonaise smaak toe te voegen. Dit recept is zo samengesteld dat de brownies stevig blijven, krokant aan de buitenkant en smeuïg van binnen zijn.
>
4. Hoe worden de Calvé producten gemaakt?
Voor het maken van onze producten worden goede en pure ingrediënten gebruikt, zoals plantaardige olie, azijn, vrije-uitloop eieren en hoge kwaliteit pinda's. Hierdoor wordt de kwaliteit van onze producten gewaarborgt.
>
5. Word je dik van mayonaise of kan mayonaise ook deel uitmaken van een evenwichtige voeding?
Een portie van 15 ml Calvé mayonaise bevat 95 kcal, dit is 5% van je dagelijkse energiebehoefte. Mayonaise wordt bovendien gemaakt op basis van plantaardige oliën en bevat daarom voornamelijk goede onverzadigde vetten.
>
6. Hoeveel Calvé mayonaise kan ik dagelijks eten?
Een eetlepel (15 ml) per dag is prima. Probeer Calvé mayonaise in salades of in plaats van boter op je lekkere sandwich. Probeer ook eens de heerlijke Calvé recepten op de website.
>
7. Gebruikt Calvé vrije-uitloop eieren in haar mayonaise?
Ja, we gebruiken alleen vrije-uitloop eieren in onze mayonaise. Dit omdat we bezorgd zijn over het welzijn van dieren. Daarnaast wordt onze mayonaise gemaakt van producten met hoge kwaliteit.
>
8. Waarom zou ik roomboter vervangen door mayonaise tijdens het koken?
Calvé mayonaise geeft een lekkere romige smaak aan je gerechten en is gemakkelijk te mengen bij de bereiding.
>
9. Kan ik mayonaise eten als ik een vegetariër ben?
Mayonaise is gemaakt met eieren, olijfolie, azijn en kruiden. Hierdoor zijn de Calvé mayonaises geschikt voor vegetariërs, mits je eieren eet.
>
10. Hoe lang kan je de Calvé producten bewaren?
Elke verpakking van Calvé heeft een houdbaarheidsdatum en bewaaradvies op het etiket staan. De houdbaarheidsdatum houdt in dat het product voor deze datum moet worden geconsumeerd. Als de houdbaarheidsdatum is verstreken kan het producten niet meer gebruikt worden. De Calvé producten kunnen worden bewaard op kamertemperatuur voor opening maar eenmaal geopend moeten de Calvé producten in de koelkast bewaard worden. Dit geldt echter niet voor Calvé Pindakaas.
>
11. Moet je extra zout toevoegen aan je eten wanneer je Calvé mayonaise, variatiesaus of salade dressing gebruikt?
Onze producten bevatten heel veel smaak, daarom is het niet nodig om extra zout aan je gerechten toe te voegen.
>
12. Heeft Calvé informatie voor mijn werkstuk/scriptie?
Op onze website vind je heel veel informatie over de Calvé producten en daarnaast ook feiten en weetjes over het merk Calvé.
>
13. Hoe kom ik erachter of er gluten, lactose e.d. in de Calvé producten zitten?
Bij productinformatie vind je alle informatie over de ingrediënten en allergenen van elk product. Daarnaast kan je op onze product verpakkingen op het etiket terecht voor de meest recente voedingswarden en allergenen. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je deze stellen via het contact formulier.
>
14. Hoe kan ik Calvé benaderen om mij te sponsoren?
Via de website www.unilever.nl kunt u uw sponsoringsverzoek indienen. Ga daarvoor in de menubalk naar 'Onze waarden' en kies daarna 'Sponsoring & partnerships'.
>
15. Ik ben op zoek naar promotie artikelen/materialen, zoals pennen en stickers.
Helaas moeten wij je mededelen dat Calvé geen promotieartikelen heeft.
>
16. Hoe kom ik erachter welke producten Calvé momenteel in het assortiment heeft?
Kijk voor het huidige assortiment van Calvé hier. Op deze pagina vind je ook informatie over verpakkingsgrootte en de ingrediënten en allergenen.
>
17. Waar kan ik terecht met mijn vragen over de lopende acties van Calvé?
Voor al je vragen over de lopende actie van Calvé klik dan hier.